Actief bedrijfsuitje Brabant

Actief bedrijfsuitje in Brabant?
Ontdek onze originele en actief bedrijfsuitjes en verras uw collega’s met een origineel dagprogramma in Brabant. Organisatie met of zonder overnachting in hotel of sfeervolle overnachtingslocatie. Hieronder vindt u de top 13 van meest gevraagde en originele bedrijfsuitjes. Wij denken graag met u mee en zijn sterk in maatwerk.
Nieuw: Carpe Diem Activiteitenlijst; keuze uit 150 activiteiten. Ieder jaar 5 actief activiteiten.


Actief bedrijfsuitje met of zonder thema?
U wilt uw gezelschap een unieke beleving aanbieden? Wij maken dat mogelijk voor u! Door de thematisering van onze evenementen die wij door trekken in aankleding, locatie en catering. Uit ervaring weten wij dat thematische bedrijfsuitjes zorgen voor een verhoogde sfeerbeleving. Wij streven ernaar om voor elk wat wils aan te bieden, zodat u al uw medewerkers een unieke beleving kunt aanbieden. U kunt uw bedrijfsuitje ook met een eigen thema verzorgd hebben. De WKR vraagt om een wat creatievere aanpak. Wij denken graag met u mee.

Organisatie van A tot Z
Organisatie met of zonder overnachting in hotel, groepsaccomodatie of sfeervolle overnachtingslocatie. Hieronder vindt u de top 13 van meest gevraagde en originele bedrijfsuitjes. Wij denken graag met u mee en zijn sterk in maatwerk.
Nieuw: Carpe Diem Activiteitenlijst; keuze uit 150 activiteiten. Ieder jaar 5 actief activiteiten.

Actief bedrijfsuitje met overnachting?
Bedrijfsuitje organiseren met overnachting? U wilt hebben dat uw medewerkers op een zorgeloze manier feest kunnen vieren? Bied hen een overnachting aan of organiseer een personeelsweekend weg.

Onze werkwijze:
• Wij overleggen met u welk bedrijfsuitje het beste bij uw groep past
• Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen alles met de locatie.
Onze kracht:
• Meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van evenementen
• Keuze uit meer dan 150 activiteiten en thema’s
• Ieder jaar actief ideeën voor uw uniek en sfeervol bedrijfsuitjes
• Wij organiseren van A tot Z, uiteraard in overleg met u
• Wij organiseren deze originele, sfeervolle en actief evenementen in de provincie Brabant, Brabant, Utrecht, Brabant, Gelderland, Flevoland, Zeeland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Ook hebben wij diverse locaties in Duitsland, België en Luxemburg.