Eindejaarsfeest

Eindejaarsfeest met uw bedrijf
Leuk en knallend eindejaarsfeest vieren? Geniet dit jaar van de World Christmas party en verras uw medewerkers met een sfeervol eindejaarsfeest. Een feest met vuurkorven en gezellige activiteiten in wereldse kerstsferen.  Verras hen dan met kerstfeest, decemberfeest of einde jaars eindejaarsfeest of kerstfeest voor uw bedrijf.
Van ieder continent hebben wij een sfeer neergezet, vinden er activiteiten plaats en wordt er entertainment verzorgt. Laat u verrassen met dit onvergetelijke luxe feest of uniek personeelsfeest voor uw bedrijfsfeest. Dit wereldfeest is vooral geschikt voor grote groepen.

Gezellige eindejaarsfeesten voor jong en oud
Het is de kunst om een gezellig eindejaarsfeest, gezellig feest op het einde van het jaar of gezellig bedrijfsfeest in december te organiseren. Kijk ook eens naar ons Venetiaans feest, 1001-Nachtfeest of Middeleeuws feest. Een decemberfeest of feest in december waarbij iedereen zich kan vermaken. Een feest met actie waardoor gemakkelijker interactie ontstaat. Laat u verrassen!

Eindejaarsfeest of nieuwjaarsfeest vanaf 40 personen.
Wij kunnen dit wereldfeest voor u organiseren vanaf 40 personen op onze eigen locaties. Vanaf 70 personen kunnen wij dit eindejaarsfeest verder organiseren op iedere locaties naar wens door geheel Europa.

Offerteaanvraag

Via onderstaand formulier kunt u direct en vrijblijvend een offerteaanvraag doen.


Bedrijf

Contactpersoon*

Telefoonnummer *

Email *

Programma