Contact 2018-02-28T10:58:04+00:00

Contact


Met ruim 20 jaar ervaring is Carpe Diem voor u een betrouwbare en inspirerende organisatie voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest in binnen- en buitenland. Met een vast team op kantoor en veel freelance medewerkers, artiesten en trainers verzorgen wij een volledig verzorgde dag en/of avond of meerdaagse. Van het reserveren van de locatie tot aan het boeken van hotels, wij regelen het voor u.

Naast dagprogramma’s organiseren wij ook avondprogramma’s. Sfeer is altijd het voornaamste element. Een mooie locatie met een eigen karakter draagt bij aan deze sfeer. Ook bij de avondprogramma’s creeeren wij voor u een thematische setting.

Wat organiseren wij?

Afhankelijk van uw doel, budget en groep maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Wij staan voor een onvergetelijk evenement waarvan iedereen kan genieten. Altijd heeft uw evenement een projectverantwoordelijke. Dit is uw aanspreekpunt voor uw hele evenement. Dus ook op andere gebieden dan het thema zelf. Hiermee houden wij onze kwaliteit hoog en hoeft u als contactpersoon niets zelf te regelen.

Partners

Carpe Diem Evenementenbedrijf werkt nauw samen met de volgende partners:

 

 

 

 

Locaties

Onze thuisbasis met 7 vaste locaties bevindt zich in het Rijk van Nijmegen. Voor groepen groter dan 40 personen werken wij samen met locaties door heel Nederland of Europa. Wij zoeken graag voor u naar de perfecte locatie. Alle locaties vindt u op onze locatiepagina.

Vacatures

De sterkte en kwaliteit van een bedrijf wordt bepaald door de kracht en samenwerking van de medewerkers. Bekijk onze beschikbare vacatures.

Open sollicitaties

Denk jij een goede aanvulling voor ons te kunnen zijn? Stuur ons een mail – wij reageren dan zo snel mogelijk. Vooral uitvoerend zijn wij altijd op zoek naar goede instructeurs. Graag richten aan Rob Mandersloot.

Uw event ons volgende succes?

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden,
onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Bedrijf

Onderwerp

Bericht

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Contact Opnemen

Contactinformatie

Bezoekadres
Carpe Diem Cuijk BV
Hapsebaan 2
5431 NG Cuijk

Email
info@carpe-diem.nl

Telefoon
+31 (0)24 696 34 22

Rabobank
NL26RABO0325618984

BTW nr
NL858286038B01

KvK
70355614

Heeft u vragen?

Bel ons op 024 696 34 22
Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier

Chat met ons
Begin met chatten

Persoonlijk advies?

Een van onze specialisten helpt je graag verder!

Carpe Diem Evenementenbedrijf